duminică, 15 martie 2009

domnul ghid CUCU are firma proprie de turism

am aflat, dumnul ghd CUCU are firma proprie 

are contrate cu firmele de turism si toti banii care ii obtine din acele excursii obtionale nu le mai trece prin contabilitate pentru a nu plati impozite

este un aranjament intre firme si el

nici agentiile de turism nu mai taie chitante si nu mai contabilizeaza acesti bani din obtionale

sunt bani nefiscalizati

poate cineva se va gasi sa-i intrebe de sanatate ce fac cu acei bani

 

Un comentariu:

Travel08 spunea...

Buna "Marinela"! Chiar ne-am mirat de ce nu ne-ai raspuns la comentarii.Noi suntem turisti cu adevarat,dar tu functionezi in regim semestrial.Te-ai "activat" pentru ca nu ti-ai atins scopul cumva? Chiar crezi ca suntem cretini sa credem ca nu functioneaza decat agentia Vacanta si aceasta cu un singur ghid.In excursia noastra am mai cunoscut inca doi .De departe de d-nul Cucu Adrian.Cu cat insisti cu atat ne dam seama ca este deosebit.Ne vom mari "grupul ",chiar ne-am convins si alti prieteni sa vina sa "alerge" prin Europa rurala in vara 2009.Iti reamintim comentariul nostru pe care l-ai sters pentru ca nu era pe "gustul tau". Ne plac foarte mult excursiile optionale.Cele "obtionale" dorite de tine nu le poti obtine nici din dictionar.Comentariu din 31.10.2008:"Cei care nu stiu cu ce se maninca meseria de ghid,ar trebui sa se intereseze si dupa aceea sa inceapa sa scrie pe bloguri si forumuri,fel de fel de pareri care nu au de a face nici pe departe cu realitatea.
Referitor la ce a scris "Marinela"despre Agentia Vacanta si ghidul Cucu,noi un grup de excursionisti din mediata excursie Franta-Germania 10 august 2008 dorim sa ne spunem si parerea noastra.
Serviciile oferite(MASA+cazare)au fost foarte bune.Traseul foarte bun,iar ghidul Dl.CUCU un om cu o vasta CUNOASTERE ,pe care putini o au.Daca are si defecte sint mult prea mici pentru a le lua in considerare atunci cind dai un verdict asupra unei excursii.
Ne pare rau ca trebuie sa recunoastem, ca romanii care pleaca in excursii nu sint interesati de partea CULTURALA a ei, ci de "super confortul" pe care nu il au nici acasa,de mesele la restaurant si mai ales de"shoping".
Din punctul nostru de vedere totul a fost foarte bine.Sigur daca vrem sa fim circotasi asa cum este romanul cind vrea sa faca viata grea cuiva,atunci poti gasi motive si chiar le poti inventa chiar daca acestea nu exista.

In concluzie "domnisoara Marinela" mai bine aveati curajul sa va spuneti numele adevarat si complet asa cum vom face noi acum:

Tataru Olguta,Dinca Ema,Dinca Andrei,Gheorghe Cristina,Croitoru Magda,Scodrea Beatrice,Carp Silvia,Ilie Vasilica,Baltes Cati,Orosan Doina si Moldovan Iuliana.

Sintem convinsi ca sint mai multe persoane de acord cu noi,dar oamenii seriosi nu isi bat capul scriind pe bloguri."